آبیاریبررسی خصوصیات رویشگاهی و دانشبومی کشاورزان در مورد گلنرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
آپیژنین 7-گلوکوزیداثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثرهی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
آرایش کشتبررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
آفاتبررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
آلکالوئیدپراکنش فرآوردههای طبیعی و متابولیتهای ثانویه دارویی در بین تاکسونهای گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
آلوئه باربادنسیسبررسی اثر اسید فولویک و اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
آنتیاکسیدانبررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
آنتوسیانینتاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
آنتوسیانیناثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
آنتوسیانینارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیتهای ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
آنزیم فنیلآلانینآمونیالیازبررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
آنغوزهمطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
آویشنبررسی بومشناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بومسازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
آویشنبررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
آویشنارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسونهای جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
اثر ضدباکتریاییبررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
ارزیابی حسیبررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
ارزش اقتصادیبررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
ارزشغذاییبررسی بومشناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بومسازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
ارزش مورد انتظار مرتعتعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
اسانسبررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
اسانسبررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
اسانسارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسونهای جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
اسانسمقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
استان خراسان رضویبررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
استان سیستان و بلوچستانبررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]
استخراج عصارهبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
اسید پالمیتیکتأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
اسید گاما لینولئیکتأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
اسمو پرایمینگنحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
اشترانکوهارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسونهای جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
اصفهانارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
افزودنیهای خوراکیبررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
اقلیمبررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
اکوتیپاثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثرهی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
الیسیتور (Elicitor)ارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیتهای ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
امواج مایکرویووروش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
امولسیونبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
امولسیون آب در روغنارزیابی ویژگیهای فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
انبارداریبررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئهورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
اندامهای مختلفمقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
اولویتهای سرمایهگذاریبررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]
ب
بابونهاثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثرهی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
بارندگی موثربررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]
بازاریابیبررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
بازیافتبررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی تودههای شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخزدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
باکتریبررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
بسته بندی و فرآوریبرنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
بهره برداریبررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
بهگزینیبررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی تودههای شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخزدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
بیوانفورماتیکمقدمهای بر فناوری اطلاعات جلبکهای دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
بومادرانمقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
بوم شناسی فردیمطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
بومشناسیفردیبررسی بومشناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بومسازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
پ
پایداریارزیابی ویژگیهای فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
پایداری اکسایشیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
پارامترهای رشدبررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
پیازاثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
پراکندگیبررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
پرایمینگ بذرنحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
پرتوتابیروش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
پرورش نرگسبررسی خصوصیات رویشگاهی و دانشبومی کشاورزان در مورد گلنرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
پرولیناثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
پس از برداشتبررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
پیشگیریبررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
پوسیدگی زابررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
پوششدهیبررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئهورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
پونه کوهیبررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
ت
تاننپراکنش فرآوردههای طبیعی و متابولیتهای ثانویه دارویی در بین تاکسونهای گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
تیپ شیمیاییاثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثرهی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
تحقیق کیفیبررسی خصوصیات رویشگاهی و دانشبومی کشاورزان در مورد گلنرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
ترکیبات شیمیایی گیاهیمروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
ترکیبات فنلیتأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
ترکیبات فنلی کلبررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
ترویجبرنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
تغذیه دامبررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
تکثیربررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
تک کشتیبررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
تکنولوژی نوین زیستیسازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
تمایل به کشتتعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
تنش غیر زیستیبررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
تنش محیطی Glomus spاثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
تنظیم کننده رشد گیاهیاثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
تنوع اقلیمبررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
تولید شیرمعرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دامپروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
جایگاه حفاظتیجایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
جایگزین های چربیتولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
جلبکمقدمهای بر فناوری اطلاعات جلبکهای دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
جنس Ranunculusمروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
جنگلهای زاگرسگیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
جنگلها و مراتعبرنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
چ
چیامعرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
چای ترشتعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
حاشیه بازاربررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
حفاظتبررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
خ
خاکبررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
خراسان رضویمقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
خراسان رضویبررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
خشککن کابینیروش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
خصوصیات شیمیاییبررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
خواص داروییمقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
د
دیابتاثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
دادهکاویمقدمهای بر فناوری اطلاعات جلبکهای دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
داروییتولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
داروییتوانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
دانش بومیمطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
دانش بومیبررسی خصوصیات رویشگاهی و دانشبومی کشاورزان در مورد گلنرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
دانش سنتیگیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
دانش فنیارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
درآمد خالصتعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
درصد بقاءبررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی تودههای شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخزدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
صمغ کتیرابررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
صنعت گیاهان داروییبررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]
ط
طب سنتیمعرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
طول میوهاثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
ع
عصاره اتانولیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
عصاره زعفرانارزیابی ویژگیهای فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
عطارارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
عطاریبررسی میدانی ویژگیهای حرفهای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
عمر گلجاییبررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
عنابتوانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
عناصر معدنی میکرو و ماکروبررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
ف
فتوسیستم IIبررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی تودههای شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخزدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
فراسودمندتوانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
فراصوتبررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
فراوریتوانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی اثر اسید فولویک و اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
فلاونوئیدتاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
فلاونوئیدارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسونهای جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
فلاونوئیدارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیتهای ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
فلزات سنگینبررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
فنلتاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
فنولوژیبررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
فنولوژیمطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
ق
قیچ کاشانیجایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
قدرت احیاکنندگی آهناثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
قدرت آنتیاکسیدانیبررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاداثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
ک
کارایی بازاربررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
کاربرد سنتیمطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
کاروتنوئیدتاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
کاکوتیبررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
کامازولناثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثرهی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
کامازولنروش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
کاه غنی شدهبررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]
کروماتوگرافی گازیشناسایی ترکیبات موجود در اسانس دوگونه از جنس پونهسا(Nepeta L.) در شرایط کشت و رویشگاه [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
کلونیزاسیوناثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
کنگرفرنگیشناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
کود آلیبررسی اثر اسید فولویک و اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
کود دامیبررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]
گ
گال طوقهبررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
گیاهان داروییبررسی میدانی ویژگیهای حرفهای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
گیاهان داروییمقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
گیاهان داروییشناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
گیاهان داروییارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
گیاهان داروییسازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
گیاهان داروییمقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
گیاهان داروییبررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
گیاهان دارویینماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشنباغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
گیاهان داروییمطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
گیاهان داروییبررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
گیاهان داروییتعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
گیاهان داروییبررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
گیاهان داروییبرنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
گیاهان فراموش شدههویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
گیاه داروییمعرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
گیاه داروییاثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
گیاه داروییبررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
گیاه داروییاثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
گیاه داروییشناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
گیاه داروییمروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
گیاه داروئیهویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
گیاهشناسی الکترونیکمقدمهای بر فناوری اطلاعات جلبکهای دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
گلدهی و قمبررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
گل محمدیبررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
گون سفیدبررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
گونه داروئیجایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
گونه در معرض خطر انقراضجایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
ل
لامپ حرارتیروش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
لبنیاتتولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
لکه باکتریایی قارچ خوراکیبررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
م
ماتریکس پرایمینگنحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
مالون دی آلدئیدتاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
متابولیتهای ثانویهبررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
متابولیتهای ثانویهارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسونهای جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
محیط کشتارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیتهای ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
محور فیزیولوژیک عصبی-غدد درونریزمعرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دامپروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
مدیریت بیماریشناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
مدیریت بیمارینماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشنباغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
مراحل برداشتبررسی اثر اسید فولویک و اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
مریستماثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
مزارع ترویجیبرنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
مزیت رقابتیبررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
مزتی نسبیبررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
معیشت پایداربررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
مقایسه اقتصادیمقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
مقاومت سیستمیکسازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
میکروگرینبررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
مکملهای گیاهیمعرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دامپروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
منطقه برداشتبررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
منطقه سرایانمطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
منطقه سرند و خدافریدبررسی بومشناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بومسازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسانجنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
مواد موثرهبررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
موانع کشتتعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
مورفوفیتوشیمیاییبررسی اثر اسید فولویک و اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
موسیلاژمعرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
نانو کودهامقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
نپتالاکتونشناسایی ترکیبات موجود در اسانس دوگونه از جنس پونهسا(Nepeta L.) در شرایط کشت و رویشگاه [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
نرمافزارمقدمهای بر فناوری اطلاعات جلبکهای دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
نسبت برابری زمینبررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
نماتد مولد گره ریشهنماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشنباغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
نهاده های آلیمقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
و
واسطهگریشناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
واکنش زنجیرهای پلیمراز رونویسی معکوسشناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
ورمی کمپوستتأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
ویروس موزائیک خیارشناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
ویروس موزائیک خیارشناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
وزن میوهاثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
ه
هیدروکلوئیدتولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
همیشه بهارمقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
هویجهویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
هورمونال پرایمینگنحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد