نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری بررسی خصوصیات رویشگاهی و دانش‌بومی کشاورزان در مورد گل‌نرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
  • آپیژنین 7-گلوکوزید اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره‌ی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
  • آرایش کشت بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • آفات بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • آلکالوئید پراکنش فرآورده‌های طبیعی و متابولیت‌های ثانویه دارویی در بین تاکسون‌های گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
  • آلوئه باربادنسیس بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • آنتوسیانین تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • آنتوسیانین اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
  • آنتوسیانین ارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیت‌های ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
  • آنزیم فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • آنغوزه مطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • آویشن بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
  • آویشن بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
  • آویشن ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
  • آویشن شیرازی تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات نقره توسط گیاهان آویشن شیرازی(Zataria multiflora)، بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla) و بلوط ایرانی(Quercus brantii) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 66-57]

ا

  • اثر ضدباکتریایی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
  • ارزیابی حسی بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • ارزش اقتصادی بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • ارزش‌غذایی بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
  • ارزش مورد انتظار مرتع تعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
  • اسانس بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • اسانس بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
  • اسانس ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
  • اسانس مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
  • استان خراسان رضوی بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
  • استان سیستان و بلوچستان بررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]
  • استخراج عصاره بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • اسید پالمیتیک تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • اسید گاما لینولئیک تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • اسمو پرایمینگ نحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
  • اشترانکوه ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
  • اصفهان ارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی‌ در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
  • افزودنی‌های خوراکی بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
  • اقلیم بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • اکوتیپ اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره‌ی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
  • الیسیتور (Elicitor) ارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیت‌های ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
  • امواج مایکرویوو روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
  • امولسیون بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • امولسیون آب در روغن ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
  • انبارداری بررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
  • انحصاری بررسی جایگاه حفاظتی گونه دارویی انحصاری Ferula fllabelliloba Rech. f. & Aell. [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-79]
  • اندام‌های مختلف مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
  • اولویت‌های سرمایه‌گذاری بررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]

ب

  • بابونه‌ اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره‌ی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
  • بابونه آلمانی تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات نقره توسط گیاهان آویشن شیرازی(Zataria multiflora)، بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla) و بلوط ایرانی(Quercus brantii) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 66-57]
  • بارندگی موثر بررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]
  • بازاریابی بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
  • بازیافت بررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی توده‌های شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخ‌زدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
  • باکتری بررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
  • بالنگوشیرازی کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • بحران انقراض بررسی جایگاه حفاظتی گونه دارویی انحصاری Ferula fllabelliloba Rech. f. & Aell. [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-79]
  • بسته بندی و فرآوری برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • بهره برداری بررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • به‌گزینی بررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی توده‌های شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخ‌زدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
  • بیوانفورماتیک مقدمه‌ای بر فناوری اطلاعات جلبک‌های دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • بومادران مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
  • بوم شناسی فردی مطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • بوم‌شناسی‌فردی بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]

پ

  • پایداری ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
  • پایداری اکسایشی بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • پارامترهای رشد بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • پیاز اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • پراکندگی بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • پرایمینگ بذر نحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
  • پرتوتابی روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
  • پرورش نرگس بررسی خصوصیات رویشگاهی و دانش‌بومی کشاورزان در مورد گل‌نرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
  • پرولین اثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
  • پس از برداشت بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • پیشگیری بررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
  • پوسیدگی زا بررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
  • پوشش‌دهی بررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
  • پونه کوهی بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]

ت

  • تانن پراکنش فرآورده‌های طبیعی و متابولیت‌های ثانویه دارویی در بین تاکسون‌های گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
  • تیپ شیمیایی اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره‌ی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
  • تحقیق کیفی بررسی خصوصیات رویشگاهی و دانش‌بومی کشاورزان در مورد گل‌نرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
  • ترکیبات شیمیایی گیاهی مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • ترکیبات فنلی تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • ترکیبات فنلی کل بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • ترویج برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • تغذیه دام بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
  • تکثیر بررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • تک کشتی بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • تکنولوژی نوین زیستی سازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
  • تمایل به کشت تعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • تنش غیر زیستی بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • تنش محیطی Glomus sp اثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
  • تنظیم کننده رشد گیاهی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]
  • تنوع اقلیم بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • تولید شیر معرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دام‌پروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]

ج

  • جایگاه حفاظتی بررسی جایگاه حفاظتی گونه دارویی انحصاری Ferula fllabelliloba Rech. f. & Aell. [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-79]
  • جایگاه حفاظتی جایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
  • جایگزین های چربی تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • جلبک مقدمه‌ای بر فناوری اطلاعات جلبک‌های دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • جنس Ranunculus مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • جنگل‌های زاگرس گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • جنگل‌ها و مراتع برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]

چ

  • چیا معرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
  • چای ترش تعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • چروکیدگی آماده‌سازی بافت‌های گیاهان دارویی به منظور مطالعات میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 70-82]

ح

  • حاشیه بازار بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
  • حفاظت بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]

خ

  • خاک بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • خراسان رضوی مقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • خراسان رضوی بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • خشک‌کن کابینی روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
  • خصوصیات شیمیایی بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • خواص دارویی مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]

د

  • دیابت اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • داده‌کاوی مقدمه‌ای بر فناوری اطلاعات جلبک‌های دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • دارویی بررسی جایگاه حفاظتی گونه دارویی انحصاری Ferula fllabelliloba Rech. f. & Aell. [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-79]
  • دارویی تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • دارویی توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • دانش بومی مطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
  • دانش بومی بررسی خصوصیات رویشگاهی و دانش‌بومی کشاورزان در مورد گل‌نرگس (Narcissus tazetta) در شهرستان خوسف، خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 147-137]
  • دانش سنتی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • دانش فنی ارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی‌ در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
  • درآمد خالص تعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
  • درصد بقاء بررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی توده‌های شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخ‌زدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
  • دما تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات نقره توسط گیاهان آویشن شیرازی(Zataria multiflora)، بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla) و بلوط ایرانی(Quercus brantii) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 66-57]
  • دمنوش بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
  • دندانپزشکی بررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
  • دوستدار محیط زیست سازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]

ر

  • ریحان کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • ریخت‌شناسی بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
  • رزین پراکنش فرآورده‌های طبیعی و متابولیت‌های ثانویه دارویی در بین تاکسون‌های گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
  • روغن دانه تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]

ز

  • زیر خانواده Ranunculoideae مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • زردک هویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
  • زیره بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • زیره سبز بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
  • زیره سبز بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • زعفران بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
  • زعفران شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • زمان استخراج اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • زمان نگهداری بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • زنجیره ارزش بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا بررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
  • ژل آلوئه‌ورا بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • ژنوتوکسیک اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]

س

  • ساختار بازار بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • سبزوار مقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • سیتوتوکسیک اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • سرخارگل شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
  • سریش تماشایی بررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • سیستان بررسی میدانی ویژگی‌های حرفه‌ای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
  • سلامت بررسی میدانی ویژگی‌های حرفه‌ای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
  • سلامت دام معرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دام‌پروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
  • سود اقتصادی تعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]

ش

  • شاخص اهمیت فرهنگی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • شاخص اهمیت نسبی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • شاخص ترکیبی سابارائو شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • شانکر آسیایی مرکبات بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
  • شته ناقل شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
  • شیرابه پراکنش فرآورده‌های طبیعی و متابولیت‌های ثانویه دارویی در بین تاکسون‌های گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
  • شلیل بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • شناسایی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشن‌باغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
  • شهرستان بشرویه بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
  • شوری بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]

ص

  • صفات کیفی بررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کیفی انگور طی انبارمانی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 113-99]
  • صفات مورفولوژیکی بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیت‌های نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]
  • صمغ پراکنش فرآورده‌های طبیعی و متابولیت‌های ثانویه دارویی در بین تاکسون‌های گیاهی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-28]
  • صمغ کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • صمغ کتیرا بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • صنعت گیاهان دارویی بررسی تحلیلی زمینه های سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 85-101]

ط

  • طب سنتی معرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
  • طول میوه اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]

ع

  • عصاره اتانولی بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • عصاره زعفران ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
  • عطار ارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی‌ در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
  • عطاری بررسی میدانی ویژگی‌های حرفه‌ای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
  • عمر گلجایی بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • عناب توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • عناصر معدنی میکرو و ماکرو بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]

ف

  • فتوسیستم II بررسی پاسخ دستگاه فتوسنتزی توده‌های شنبلیله ((Trigonella foenum-graceum L. به تنش یخ‌زدگی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 120-108]
  • فراسودمند توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • فراصوت بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
  • فراوری توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
  • فلاونوئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • فلاونوئید ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
  • فلاونوئید ارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیت‌های ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
  • فلزات سنگین بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
  • فنل تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • فنولوژی بررسی مراحل رشد و نمو، بهره برداری و روش های تکثیر گیاه سریش تماشایی (Eremurus spectabilis M. Bieb.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • فنولوژی مطالعه آت اکولوژی گونه Ferula foetida در برخی رویشگاه های طبیعی استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]

ق

  • قیچ کاشانی جایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
  • قدرت احیاکنندگی آهن اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • قدرت آنتی‌اکسیدانی بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش پونه کوهی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 100-114]
  • قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]

ک

  • کارایی بازار بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-36]
  • کاربرد سنتی مطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
  • کاروتنوئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • کاکوتی بررسی اثرات ضد باکتریایی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در مقایسه با کلرهگزیدین بر پوسیدگی دندانی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 129-121]
  • کامازولن اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره‌ی بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla L.) در جنوب غرب ایران [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 57-44]
  • کامازولن روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
  • کاه غنی شده بررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]
  • کتیرا کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • کرک آماده‌سازی بافت‌های گیاهان دارویی به منظور مطالعات میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 70-82]
  • کروماتوگرافی گازی شناسایی ترکیبات موجود در اسانس دوگونه از جنس پونه‌سا‌(Nepeta L.) در شرایط کشت و رویشگاه [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • کلونیزاسیون اثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
  • کمای بینالودی بررسی جایگاه حفاظتی گونه دارویی انحصاری Ferula fllabelliloba Rech. f. & Aell. [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-79]
  • کنگرفرنگی شناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
  • کود آلی بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
  • کود دامی بررسی اثر تراکم و کودهای آلی بر عملکرد و شاخص بهره وری بارش گیاه دارویی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در شرایط دیم منطقه دماوند [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 17-1]

گ

  • گال طوقه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
  • گیاهان دارویی بررسی میدانی ویژگی‌های حرفه‌ای و سطح دانش عطاران در سیستان [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
  • گیاهان دارویی مقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • گیاهان دارویی شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
  • گیاهان دارویی ارزیابی توانمندی و دانش فنی فروشندگان گیاهان دارویی‌ در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-35]
  • گیاهان دارویی سازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
  • گیاهان دارویی مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
  • گیاهان دارویی بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • گیاهان دارویی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشن‌باغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
  • گیاهان دارویی مطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
  • گیاهان دارویی بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 32-14]
  • گیاهان دارویی تعیین ارزش اقتصادی و بهره برداری از گیاهان دارویی در مراتع فریزی، خراسان رضوی [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 83-71]
  • گیاهان دارویی بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • گیاهان دارویی برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • گیاهان فراموش شده هویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
  • گیاه دارویی معرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
  • گیاه دارویی اثر دو گونه قارچ میکوریزا آربوسکولار بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی پونه معطر (Mentha pulegium L.) در تنش خشکی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 83-99]
  • گیاه دارویی بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • گیاه دارویی اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • گیاه دارویی شناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
  • گیاه دارویی مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • گیاه داروئی هویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
  • گیاه‌شناسی الکترونیک مقدمه‌ای بر فناوری اطلاعات جلبک‌های دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • گلدهی و قم بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
  • گل محمدی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • گون سفید بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • گونه‌ داروئی جایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
  • گونه در معرض خطر انقراض جایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]

ل

  • لامپ حرارتی روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 95-84]
  • لبنیات تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • لکه باکتریایی قارچ خوراکی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]

م

  • ماتریکس پرایمینگ نحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]
  • مالون دی آلدئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • متابولیت‌های ثانویه بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • متابولیت‌های ثانویه ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 43-33]
  • محصولات منجمد پخت کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 73-84]
  • محیط کشت ارزیابی فناوری کشت بافت در تولید برخی متابولیت‌های ثانویه در گیاهان [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 107-96]
  • محور فیزیولوژیک عصبی-غدد درون‌ریز معرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دام‌پروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
  • مدیریت بیماری شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
  • مدیریت بیماری نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشن‌باغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
  • مراحل برداشت بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
  • مریستم اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • مزارع ترویجی برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • مزیت رقابتی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • مزتی نسبی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • معیشت پایدار بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • مقایسه اقتصادی مقایسه سود اقتصادی کشت گیاهان دارویی با محصولات زراعی دراستان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • مقاومت سیستمیک سازوکارهای باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر شاخص های رشد، فیزیولوژی، جذب عناصر غذایی و تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-69]
  • میکروگرین بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • مکمل‌های گیاهی معرفی برخی از گیاهان دارویی محرک و افزاینده تولید و کیفیت شیر قابل توصیه در صنعت دام‌پروری [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 70-58]
  • منطقه برداشت بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • منطقه سرایان مطالعة دانش بومی و مصارف سنتی برخی گونه های کاربردی شهرستان سرایان، استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 136-114]
  • منطقه سرند و خدافرید بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 32-18]
  • مواد موثره بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • موانع کشت تعیین عوامل تأثیرگذار بر میزان تمایل کشاورزان به کشت گیاه دارویی چای ترش در روستاهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-33]
  • مورفوفیتوشیمیایی بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 83-67]
  • موسیلاژ معرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 63-72]
  • میوه بلوط تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات نقره توسط گیاهان آویشن شیرازی(Zataria multiflora)، بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla) و بلوط ایرانی(Quercus brantii) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 66-57]

ن

  • نادر و انحصاری جایگاه حفاظتی گونه دارویی و نادر «قیچ کاشانی» (Zygophyllum eichwaldii) در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 36-51]
  • نانوامولسیون ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 12-24]
  • نانو ذرات نقره تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات نقره توسط گیاهان آویشن شیرازی(Zataria multiflora)، بابونه آلمانی(Matricaria chamomilla) و بلوط ایرانی(Quercus brantii) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 66-57]
  • نانو کودها مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
  • نپتالاکتون شناسایی ترکیبات موجود در اسانس دوگونه از جنس پونه‌سا‌(Nepeta L.) در شرایط کشت و رویشگاه [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • نرم‌افزار مقدمه‌ای بر فناوری اطلاعات جلبک‌های دارویی ایران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • نسبت برابری زمین بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • نعناع Mentha pulegium عملکرد سرشاخه بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیت‌های نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]
  • نماتد مولد گره ریشه نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و مدیریت آن در مزارع آویشن‌باغی (Thymus vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 98-84]
  • نهاده های آلی مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]

و

  • واسطه‌گری شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • واکنش زنجیره‌ای پلیمراز رونویسی معکوس شناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
  • ورمی کمپوست تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • ویروس موزائیک خیار شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 34-46]
  • ویروس موزائیک خیار شناسایی مولکولی و گزارش میزبان جدید ویروس موزائیک خیار از کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 56-43]
  • وزن میوه اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 42-33]

ه

  • هیدروکلوئید تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • همیشه بهار مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
  • هویج هویج ایرانی (زَردَک) گیاه داروئی فراموش شده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 47-62]
  • هورمونال پرایمینگ نحوه توانمند سازی وافزایش بنیه بذر در شش گونه از دو جنس کاکوتی(Ziziphora) و آویشن (Thymus) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 50-56]