ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 12-24

10.22092/mpt.2020.126339.1040

مسعود نجف نجفی؛ سارا نعمتی؛ علی محمدی ثانی؛ رسول کدخدایی


بررسی اقتصادی فعالیت کشت و تولید گیاه دارویی عُناب در استان قم

دوره 3، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 14-28

10.22092/mpt.2020.342618.1060

هرمز اسدی؛ سید داود حاجی میررحیمی؛ محسن رفعتی


بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 15-30

10.22092/mpt.2021.353802.1071

بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ مهدی فراوانی؛ حسین زینعلی؛ بهمن امیری لاریجانی؛ وحید روشن سروستانی؛ نسترن جلیلیان؛ محمدرضا کدوری؛ غلامرضا گودرزی؛ ژیلا بالایی؛ فاطمه سفیدکن؛ راضیه عظیمی اترگله؛ بهروز نادری؛ نگار ولیزاده؛ علی اصغر پالوچ


بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 29-36

نجم الدین منصوریان؛ حمید محمدی


شناسایی و مدیریت ویروس موزائیک خیار در مزارع سرخارگل (Echinacea purpurea)

دوره 2، شماره 1، مهر 1398، صفحه 34-46

سارا قارونی کاردانی؛ مریم رستگار


بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 58-71

10.22092/mpt.2021.354549.1078

محمد مظهری؛ مریم رسول زاده؛ حسین روحانی؛ مجید دشتی


معرفی چیا (Salvia hispanica L.) به عنوان گیاه ارزشمند زراعی و دارویی

دوره 2، شماره 1، مهر 1398، صفحه 63-72

اعظم سیدی؛ بهاره پارسامطلق؛ رستم یزدانی بیوکی


بررسی میدانی ویژگی‌های حرفه‌ای و سطح دانش عطاران در سیستان

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 57-69

عبدالحسین میری؛ عباس گنجعلی؛ مجتبی بهره؛ فروغ حیدری؛ حنانه فاخری